Want jullie liefdesverhaal verdient die prachtige herinnering.

 

Niet perfect, maar echt… Ik leg jullie bruiloft vast zoals deze is, zoals jullie zijn. Mijn journalistieke stijl zorgt voor oprechte beelden. Als enthousiaste bruidsfotograaf breng ik spontane momenten in beeld, zonder iets in scène te zetten. Geen tot in de puntjes geregisseerde setting, maar gewoon zoals het is.

Tijdens jullie trouwdag ben ik hard aan het werk om de dag van jullie leven op een onvergetelijke manier te fotograferen zonder op de voorgrond te treden. Van het knullig dichtknopen van dat veel te dure trouwpak tot de spanning op jullie gezichten net voor de first look, momenten waar jullie met een lach en een traan (van het lachen) op terug kunnen kijken.

Ik vereeuwig deze momenten zodat jullie er nog jaren van kunnen genieten. Bij iedere bruiloft doe ik mijn uiterste best om een unieke creatieve twist aan mijn foto’s te geven. Foto’s waar je naar blijft kijken en die niet gaan vervelen.

Stuur me voor meer informatie een berichtje en wie weet is mijn volgende trouwreportage wel die van jullie!


Tarieven

Iedere bruiloft is uniek, ook die van jullie! Daarom heb ik voor mijn bruiloften alleen een vanaf prijs. Deze vanaf prijs is €1299,-. Daarbij hoeven jullie geen onverwachte kosten meer te verwachten. Wat jullie wel mogen verwachten van dit basispakket is:

  •      Een kennismakingsgesprek
  •      5 uur fotografie (per uur bij te boeken)
  •      Nabewerking volledig in mijn stijl
  •      Oplevering van 100 beelden binnen 2 weken
  •      Een preview (10/15 beelden) na 48 uur
  •      Reiskosten binnen 20km van Den Bosch

Daarnaast zijn er natuurlijk altijd nog mogelijkheden om dit pakket uit te breiden naar jullie wens. Willen jullie een prachtige trouwvideo laten maken? of gebruik maken van een tweede creatieve fotograaf zodat we nog meer momenten vast kunnen leggen? In goed overleg kijken we naar hoe we jullie dag het beste vast kunnen leggen. Zelf nog ideeën? Ook dat is geen probleem! 
Ook als jullie nog twijfelen, stuur me gerust een berichtje met al jullie vragen!


“Jim heeft onze bruiloft gefotografeerd en wij zijn hier ontzettend blij mee! Het contact was vanaf het begin af aan goed, relaxt maar ook duidelijk. Zowel ik als mijn man vinden zo’n fotoshoot vrij ongemakkelijk, maar met Jim viel dat reuze mee. Hij nam initiatief waar nodig en had goed naar mijn inspiratie-ideeën geluisterd. Gedurende de hele dag was hij flexibel en dacht goed mee. We hadden gevraagd of hij tussendoor misschien vast wat foto’s kon bewerken, zodat deze konden worden afgespeeld op het scherm tijdens het feest. Dit was een groot succes! Al met al zouden we Jim absoluut aanraden als fotograaf!” - L&V


 
E-mailen
Bellen
Instagram